Reklama
Sezóna 2020 24. epizoda

Autosalon 24

Recenze nového VW Golf 1.5 eTSI, Opelu Insignia Country Tourer 2018, BMW 760i L xDrive 2017 a motocyklu Moto Morini. Soutěž s Mercedesem Actros
No Limits - Bez limitů. Tak zní motto tohoto Autosalonu. Honza ho naplňoval už s osmou generací Volkswagenu Golf s motorem 1.5 eTSI, automatickou převodovkou DSG a ve výbavě Style. Dlouho to vypadalo, že tohle auto nemá žádný limit, co se týká počtu zákazníků. Však dlouhá léta kraluje evropským prodejům. Naváže ale i současný golf s řadou porodních bolestí? Limity neměl ani Radek se starším Opelem Insignia Country Tourer. Vždyť tenhle velký kombík s pohonem všech kol se zrodil, aby mohl jezdit i mimo asfalt. Daleko za svoje limity a ze své komfortní zóny se museli vypravit i soutěžící v naší nové soutěži s tahačem Mercedes-Benz Actros. Limitem jim nebyl ani chybějící řidičák skupiny C. Pepa hledal svoje limity s luxusním BMW 760i L xDrive 2017. A Sršeň s bláznivým motocyklem Moto Morini Corsaro 1200 Veloce. V rubrice Auto news se představily Škoda Kamiq Scoutline, lidar značky Volvo a Ford Ranger Thunder.
Reklama

Diskuze

Rastislav - 12.06.2020 19:34:16
Zbadal, som, že (...) tak sa vrátim k tým mojim postrehom čo by *vášmu/nášmu AUTOSALÓN-u* pomohlo : Určite v ňom nechajte *NEWS*, no a skúste vyhodiť (!!!) programové upútavky, mali by ste možnosť viac spropagovať *automotoreklamu*, ináč ste stále top !!!
Rastislav - 12.06.2020 19:20:27
Je, úplne samozrejme, že som aj včera večer strávil pred našim tv; ? a *vašim ?? motoristickým AUTOSALÓN-om na TV PRIMA?*, no a odo mňa opäť ????????????????, ale ešte by som rád pridal pár mojich postrehov čo by: ??... ? ?
Reklama
Autosalon TV