Reklama
Sezóna 2020 15. epizoda

Autosalon 15

Testy nových generací malých hatchbacků Opel Corsa a Renault Clio, test rodinného SUV Mazda CX-30 a elektroskútru BMW, reportáž z testování pneumatik
Ať nás nesežerou - takové je motto této epizody Autosalonu. Zkoumali jsme tedy převážně auta úsporná. Jan Říha proklepl novou generaci malého hatchbacku Renault Clio poháněnou vrcholným čtyřválcovým turbomotorem 1.3 TCE s automatickou převodovkou EDC v bohaté výbavě Intens. Auto ze stejné kategorie zkoušela i Tereza. Ta jezdila novou generací Opelu Corsa s tříválcovým motorem 1.2 Turbo ve sportovně laděné výbavě GS Line. Radek Vrtal testoval nové rosinné SUV Mazda CX-30 s revolučním motorem Skyactiv-X, jehož hospodárnost by měla být až mimořádná. Jak to dopadlo? Táhl ho traktor. Ale ne kvůli tomu, že by mu došlo palivo. A Pepa? Nen šetřil palivo trochu jinak. Na dalekém severu testoval s Contitnentalem pneumatiky. Sršeň pro změnu létal na elektrickém skútru BMW C Evolution. Další zajímavé novinky objevíte v rubrice Auto news. Jde o Subaru Impreza e-Boxer a nové generace modelů Seat Leon a Kia Sorento.
Reklama

Diskuze

J85k2 - 12.04.2020 13:55:37
Test zimních pneumatik v dubnu je slušný aprílový vtip. Osobně bych dal k zamyšlení, že pokud nemám co vysílat, tak raději nic. Nejhorší jsou ty prázdninový slátaniny.
Reklama
Autosalon TV